Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50536 Library:100143 in /home/silentia/public_html/class/db.class.php on line 38
Silentia

Montage

Afhankelijk van de gekozen uitvoering, is een Silentia bedscherm / ziekenhuisscherm vrijstaand (gemonteerd op een trolley) dan wel aan de muur of in de vloer gemonteerd.

Montage van Silentia bedschermen en ziekenhuisschermen dient altijd te gebeuren door gekwalificeerde personen, in overeenstemming met de lokale wet- en regelgeving. Daarvoor dienen altijd de originele door Silentia geleverde onderdelen gebruikt te worden.

Bij wandmontage kan worden gekozen voor directe montage tegen de muur of op rails, eventueel met extra afstandhouders tussen het scherm en de muur. Een bedscherm op rails kan langs de muur worden geschoven.

Bij vloermontage wordt het scherm aan een paal geklikt waar (afhankelijk van de gekozen paal) één, twee, drie of vier bedschermen aan bevestigd kunnen worden.

Zie voor instructies over de montage de pagina's 6 en volgende van de Instructies voor montage, gebruik, reiniging en onderhoud. U komt bij deze instructie door onderaan de pagina te klikken op Montage Voorschriften.

 

"Wij vonden het privacy-aspect heel belangrijk"
Meander Medisch Centrum IC, Amersfoort
Niek Geurts, Senior Verpleegkundige IC
Nijverheidsweg 8
5071 NK Udenhout
Nederland
T 013 - 511 11 11
F 013 511 2324
E mdx@medifix.nl
Deel deze pagina via:
© copyright 2012 - Disclaimer  Privacy statement