Privacy statement

Dit is de website van Silentia Nederland B.V., Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout.
Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel (Tilburg) is 52461467.
Ons BTW-nummer is NL.8504.56.034.B.01.

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Bij elk bezoek aan onze website herkent de webserver automatisch uw domeinnaam.

Er zijn echter situaties waarin wij via deze website meer informatie van u vragen: bijvoorbeeld om een offerteaanvraag te verwerken. In dat geval behandelt Silentia uw (persoons)gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld, behalve wanneer dit wettelijk is vereist.

U kunt op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Hiertoe richt u schriftelijk een verzoek aan Silentia Nederland B.V., Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout.

Op de website van Silentia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden met het doel de inrichting van de website te optimaliseren. Met deze gegevens is het niet mogelijk individuele bezoekers te indentificeren.

Silentia maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen om het gebruik van de website te vergemakkelijken.

Als we kritieke informatie, zoals betalingsgegevens, van u ontvangen maken we gebruik van een beveiligde server.

Correspondentie over ons privacybeleid kan worden gevoerd via het hiervoor genoemde adres, via het e-mailadres infox@silentia-schermen.nl, of via faxnummer 013-5112324. U kunt ook bellen naar nummer 013-51119302.

"Als het aan mij ligt gaan we ze ook op de uitslaapkamer plaatsen"
Amphia ziekenhuis, Oosterhout
Anton Versluis, teamleidinggevende OK / Anesthesie / Pijnbehandeling / Recovery
Nijverheidsweg 8
5071 NK Udenhout
Nederland
T 013 - 511 11 11
F 013 511 2324
E mdx@medifix.nl
Deel deze pagina via:
© copyright 2012 - Disclaimer  Privacy statement